+359 877 833 644 stivannet@gmail.com
Средногорие,БългарияПирдоп-Златица

За нас

Високо квалифициран електротехник за електроуслуги.

   Ние извършваме електроуслуги в град Пирдоп повече от 10 години. През всички тези години ние сме се сблъсквали с всякакъв вид проблеми, като проблеми с електроинсталации от 20те години до некачествено изградени електроинсталации на съвсем нови жилищни сгради.

Нашият екип от електротехници могат могат да се справят всеки един възникнал електро проблем.

Ние извършваме всички видове електроремонти,  отстраняване на електроаварии на инсталации. Дългогодишният ни опит в сферата на електроуслугите и качественото изпълнение на възложените проекти ни превърна в един лидери.

Електро ремонтните дейности ще бъдат извършени чисто и професионално. Всяко ново електрическо табло монтирано от наш електротехник ще ви гарантира безопасността във вашето жилище. Използваме само утвърдени реномирани марки и при всяко ново електрическо табло получавате безплатна гаранция от 12 месеца. Нашите цени за преработка и монтаж на електрическо табла са съобразени и адекватни за извършена работа.

Извършваме проектиране, изграждане, ремонт и (абонаментна) поддръжка на НН електрически инсталации, които се намират в жилищни сгради, промишлени или търговски обекти. Електротехниците ни ще ремонтират всичко – електрически табла, дефектнотокови защити, захранващи линии, ел.ключове и контакти.

Потърсете ни за оферта !